Първоначално публикувано от nicola 59
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса около 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеДа колега стават без проблеми,то 2.0 16 си е така от магазина.
п.п. Късно видях, че Радо вече е отговорил правилно.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНе става, шенкели трее се сменят също.
Колега тебе те почитам ,като един от малкото знаещи във този форум ,ако си прав,то значи ,че ако трее момчето да си сложи, апарати като на моята кола 2.0 16 трее си смени шенкела,аз тука питам,защо,понеже ако си прав ,печелиш бира,155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега тебе те почитам ,като един от малкото знаещи във този форум ,ако си прав,то значи ,че ако трее момчето да си сложи, апарати като на моята кола 2.0 16 трее си смени шенкела,аз тука питам,защо,понеже ако си прав ,печелиш бира,Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеОсвен шенкелите и рейката е друга
Общо взето намираш си донор 2,0 16 или 2,5 и сменяш наред - макферсони, шенкели, рейка, дискове, апарати
Аз питам защо трее се сменят шенкелите ,то е ясно ,че ако се сменят шенкелите ,може да се наложи,да си пипа реиката,ма не е и задължително ,ма каде е разликата в спирачното захващане,защо да неможе да си закачи апарати от 20 16 на неговите си шенкели.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеКолега тебе те почитам ,като един от малкото знаещи във този форум ,ако си прав,то значи ,че ако трее момчето да си сложи, апарати като на моята кола 2.0 16 трее си смени шенкела,аз тука питам,защо,понеже ако си прав ,печелиш бира,'98 Lancia Delta 2 1.8 16V
'96 Alfa Romeo 155 1.9 TD
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеЗащото болтовете на супорта се разминават с около 1 сантиметър. Ама нека колегата каже, защото въпроса не е към мене, но мисля че е така.
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеОсвен шенкелите и рейката е друга
Общо взето намираш си донор 2,0 16 или 2,5 и сменяш наред - макферсони, шенкели, рейка, дискове, апарати155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Общо взето намираш си донор 2,0 16 или 2,5 и сменяш наред - макферсони, шенкели, рейка, дискове, апаратиAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеЗахвата наспирачния апарат към "големия" шенкел е100mm междуболтово, мерено център- център на отворите155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеЕ.. нали 2.0 16ве с 284 ммдиск, как тогава е с малкия шенкел... или аз бъркам нещо155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment